co tu

pondělí 23. července 2012

Still alive

Oba jsme se s natirem bali, jak rychle se dostaneme za hranice. Stat totiz par kilometru od postele a bezpeci domova docela svadi k tomu si vse rozmyslet. Pralo nam ale stesti. Bud proto, ze jsme zacatecnici, nebo kvuli knofliku, ktery natir nasel na zemi. (Je muj a preventivne mam zakaz si ho prisit.)

A jak jsme se tak bali, ze nam to nejspis nepujde, zmenili jsme na OMV v Letnanech docela rychle nazor.

Prvni stopem jsme se totiz posunuli o krasnych 45 km do Litomeric. S Karkulkou. Bohuzel jsme si na ni nevzali kontakt, takze se nemuzeme revanzovat pivem nebo tak necim. Ale kdo vi. Treba se jeste uvidime. Karkulka totiz pracuje na Bulovce na aru .)
Druhy stop byl tak trochu prvni preslap. Kluci z Usti byli fajn, ale vyhodili nas u vyjezdu na dalnici, takze jsme museli palcovat.
Zabralo to 1,5 hodiny, nez nam zastavilo auto. Veleauto. Dokonalost. Neco jako hippie dodavka s Thomasem a (asi) Martinou. Puvodni plan "Berlin" se tak rychle zmenil na Lipsko/Leipzig. Ono se to vlastne hodilo, protoze ted natir spi v pelechu a ja sedim u pocitace. Oboji patri Anastasii, natirove CSkamaradce.

Dneska si jeste chceme vecer prohlednout mesto, poslechnout venkovni bachovinu a zitra vyrazime smer Berlin. Snad. Konecne. A asi bez prestavky.
Pokud to pujde, chceme se jeste zitra dostat do Rostocku. A odtamtud trajektem do Danska.

Fotky budu postupne dle moznosti nahravat sem: http://klisteci.rajce.idnes.cz/eX-pud-ICE_2012/
Jen jsem z nich malicko rozladena. Zrcadlovku jsem nechala doma a staricky digital foti silene.

Žádné komentáře:

Okomentovat